Central Gyógyítás

"A gyógyuló ember tekintete az igazi: elkezd látni.... rájön, milyen csoda élni." /Müller Péter/
 

-Kisbalázs Anna- konduktor (speciális mozgásterapeuta) gyógymasszőr, manuálterapeuta  kiropraktőr,KPPT /Komplex Proprioceptiv Physiotape/-terapeuta- honlapja

„Életigenlők”-filmklub

/A filmklub teljesen nyitott és INGYENES mindenki számára!Akadálymentesített megközelítési lehetőséggel várunk minden kedves érdeklődőt!

(A terem befogadó képessége maximum 80 fő, ezért kérek mindenkit vagy a facebook-on az eseménynél vagy e-mailben jelezze, hogy szeretne jönni, hogy a létszámot tudjuk követni)

 

„Egy filmklub azoknak az embereknek, akik minden nehézség ellenére fel akarnak állni az élet minden területén (egy-egy nehézség, veszteség, vereség, fájdalmas dolog, helyzet ellenére is)!

Egy filmklub azoknak az emberelnek, akik olyan életerővel és életigenléssel rendelkeznek, amelyre csak kevesen képesek!

 Egy filmklub azoknak, akik ezzel a pozitív szemlélettel, viselkedéssel, gondolkodással, értékrendszerrel, elfogadással azt is el tudják érni, hogy másoknak segítsenek a legkülönbözőbb módokon az életben: az egészen apró figyelmességektől, az egészen nagy dolgokig

…Egy filmklub azoknak, akik még nem érzik magukat elég erősnek ehhez, de nagyon szeretnének ilyen erős és pozitív személyiséggé válni.

Egy filmklub: azoknak is, akik, csak egy jó filmre, kikapcsolódásra, beszélgetésre vagy új meglátásra, ismeretekre vágynak.

 Egy filmklub azoknak, akik segíteni akarnak embertársaiknak és a nehézségek ellenére is vidáman akarnak élni, mindig kellő humorérzékkel és életerővel;

Egy filmklub azoknak, akik minden erejükkel azon fáradoznak, hogy önmagukat és a környezetüket is egy szebb, vidámabb és értékesebb hellyé változtassák.

 Egy filmklub azoknak, akik megismernek különböző problémákat, de nem ítélkezni akarnak felettük, hanem megérteni, elfogadni és megoldani a nehézségeket! Akik képesek nem csak beszélni, hanem cselekedni is egy-egy jó cél érdekében egymásért és saját magukért is!

 És végezetül akik a nehézségek ellenére is  szeretnek élni!”

                                                                              /Kisbalázs Anna/

 

   Az Életigenlők filmklubot azzal a céllal hoztam létre, hogy különböző életrajzi, dokumentum és művészfilmek vetítésével, valamint pozitív beszélgetéssel a filmvetítést követően- összehozza az embereket az: egészségügyi, szociális, érzelmi nehézségek leküzdésére.

 

Az „Életigenlők”filmklub menete

A filmvetítések után tájékoztatás, interaktív beszélgetés következik olykor meghívott meglepetés vendégekkel az adott témákhoz kapcsolódva, amelyet a filmben megtekintettünk. Ezt követően interaktív szituációs gyakorlatokkal közösen elemezzük ki a filmet, karaktereket, mondanivalót és a filmben felmerülő nehézségek megoldásait. (amelyben egyaránt lesznek témába vágó egészségügyi, pszichológiai, szociális, emocionalis vonatkozások).

És természetesen  a filmhez lesz üdítő és rágcsálnivaló is :):):) hogy teljes legyen a mozi-élmény bennünk:)))

 

Az "Életigenlők" filmklub helyszíne

 

 Óbudai Kulturális Központ Civil Ház

1136 Budapest Kolosy tér 2. (a piactér belsejében az első emeleten)

A filmvetítés időpontja 2014.szeptemberétől minden hónap utolsó szerdáján 17.00-tól 

Ingyenes regisztrációs jegy igénylés: eletigenlokfilmklub@gmail.com

 

Az aktuális programok a Anna Kisbalázs -Central Gyógyítás facebook oldalon